Svatba.Bydzovsky.CZ

Reflexe

Krásný dobrý den,

je sobota ráno, jsem pohodlně usazená na gauči a přede mnou hrnek právě dopřekapaného anglického čaje. Perfektní podmínky k tomu, abych zplnomocnila svého poskoka D.S. k napsání dalšího příspěvku. Tak snad má autoritativnost uspěje a vy si během dne budete moci přečíst další příspěvek.

 

 
 

Zatím Vás tedy budu svým literárně neumělým stylem obšťastňovat já. A vezmu to pěkně z jiného soudku.

Včera jsme si s Petrem udělali výlet (ale lépe Vám o tom přinese tiskovou zprávu D.S.) a večer jsme šli do naší převelice oblíbené pizzerie. Kdo nás znáte dobře, víte, že pizza je pro nás něco jako chléb a v cole bychom se bez problém naučili i plavat. Po večeři jsme si zašli do kina na Růžového pantera II. Shodli jsme se, že byl povedenější než první díl. Opět jsme se nehorázně smáli u přebleptů Monsieura Clusoau (teď nějak nemůžu trefit ten správný spelling).

Ve čtvrtek jsem se sama dívala na film Rachel getting married. Zaujal mě, pro mě teď dost aktuálně, že???, titul a také fakt, že hlavní roli hraje má oblíbená herečka Anne Hathaway. Očekávala jsem břitkou komedii, něco na způsob Zpověď americké nevěsty či Nevěsta na útěku. K mému překvapení, a i zděšení - to nepopírám, byl tento film zajímavým exkurzem do rodiny, kde starší bezproblémová dcera studující psychologii soupeří o své místo na slunci a u otce s mladší problematickou z detoxu právě propuštěnou feťačkou. Zkuste hádat, kterou z nich hrála Anna...

Ta to byla jen taková krátká reflexe z pár uplynulých dní, ať to tu pořád není jen o té svatbě a plánování.

Mějte se, B.