Svatba.Bydzovsky.CZ

Je to DVANÁCTERÁK!!!!!!!

Ano, vážení a milí návštěvníci těchto stránek, je to tady!!! Po úporných rozhodovacích procesech, zda-li A nebo B či snad A a B či A implikuje B, se naši milí snoubenci rozhodli....

 
 

Omlouvám se. V tom spěchu a nadšení jsem Vás úplně zapomněl pozdravit. Bon jour vespolek! Abych tedy začal pěkně od Adama.

Petr s Bárou se včera konečně vypravili na lov prstýnků. O místě na lov bylo již dopředu dlouho rozhodnuto. Tím místem bylo ex-bydliště Ferdynky. Teď si možná klepete na hlavu a ptáte se sami sebe ,,Co to je zas za jméno, co to znamená?". Pomohu Vám záhadu rozluštit. Ferdynka neboli prstýnek zásnubní je Bářin mazlíček. A protože doma mívávali morče jménem Ferda, jméno bylo uděleno na jeho počest. Pro ilustraci přikládám jeden velice podařený portrét Ferdynky.

ferdinka.jpg

Zpět k tématu. Místo tedy bylo jasné, avšak o prstýncích jasno neměli. Teda Bára měla. Chvíli. Asi tak do okamžiku než vyrazila s maminkou a sestřičkou (o tom až někdy jindy) na svatební veletrh. Bára měla představu, že nejlepší bude klasický anglický půlkulatý prstýnek z bílého zlata. Finančně velice zajímavý, tvarově nadčasový a elegantní. Bohužel přišel onen zmiňovaný veletrh a s ním i pobízení gardežen, aby si Bára zkusila jen tak nezávazně tady ten prstýnek s jedním briliantem a tady ten s řadou briliantů, atd atd. Bára se zamilovala. Do prstýnku za 75 000 CZK. Ale je to holka rozumná a raději by jela za tak velký obnos na svatební cestu a tak se opět ve své mysli vrátila k angličákům.

Vyrazili tedy Bára s Petrem na Prosek, zaparkovali svou věrnou ořkyni Mirindu a vstoupili na ono magické místo. Tolik prstenů. První šel na řadu angličák - fajn, ale jak by řekla Petrova budoucí tchýně, žádnéj šlágr. Dále se odvážně na předváděčku vydal prstýnek s 18 brilianty, podle Petra v designu hada. Jako nebyl špatný, ale velice tendenční záležitost. A pak tam byl on, DVANÁCTERÁK. Angličák s rýhou a dvanácti u sebe na přední straně prstenu poskládaných briliantků. Byla to láska. Velká. A nakonec saténová (rozuměj matná). Jeho konkrétní podoba Vám bude až do dne D skryta. Je velice plachý, vychází jen za večera a fotoaparátu se bojí.

Telegraficky:

  • První zkouška účesu dopadla dobře, takže příště již češeme na ostro. Nemá cenu tu popisovat tuto anabázi, neb nevěsta nechce, aby ženich jenom tušil jak v Den D bude vypadat. (Kdo chce vidět účes, neb kontaktuje Báru přímo).

Krásný sobotní den,

Váš věrný dopisovatel, D.S.