Svatba.Bydzovsky.CZ

Jak jsme šli na oblek

Krásný dobrý den,

Je právě tolik kolik je a vy jste si opět nalistovali zaručené informace od svého věrného dopisovatele D.S. Dnes na téma oblek...

 
 

 

V sobotu odpoledne padlo rozhodnutí, že již je nejvyšší čas začít shánět garderobu i pro pánskou půlku svatebního páru. Samozřejmě, že času je ještě dost - 34 dni, pro ty kdo odpočítávají. Jenže vybrat správný oblek, to není jako práce s buzolou, děti ;) !

Vypravili se tedy naši dobrodruzi do Šterbohol do Outletové areny. Není nic lepšího než ulovit značkový oblek a se slevou. Jenže se i zde naplnilo heslo, nechci slevu zadarmo.

První zkoušení proběhlo u Pietra Filipi. Ceny super, oblek na ramínku taky super. Bohužel oblek prostě nesednul. Kalhoty jsme našli perfektně padnoucí, ale sáčka tam měli jen na hrochy nebo na Michaely Jordany (pro méně důvtipné = 2metrové chlapíky).

Druhou, a poslední, zastávkou byl obchod SARAR. Ručně šité obleky a ještě se slevou, protože právě vyprodávali zimní kolekci. Spokojeně si Bára s Petrem, teda Bára více, probírali regály, okukovali, co by se jim líbilo. Pár obleků tam bylo opravdu krásných. Tmavě modrý s jemným proužkem, jednoduchý ebenově černý či malinko extravagantní hnědý. Bohužel si našich lovců všiml prodavač. Ano bohužel. Normálně byste byli rádi, že se Vám někdo věnuje a poradí Vám. I lovci byli chvilku rádi. Bára na 10 minut, Petr na 10 sekund. Prodavač se podíval na Petra a nekompromisně řekl: ,, A svlíkat!". Měl na mysli bundu a mikinu. Skoukl Petra, skoukl mě a jal se vybírat oblek. Petr dostal na zkoušku několik obleků. Nebyly špatné, ale chování tohoto zakomplexovaného rádoby modela bylo zarážející. Petr s Bárou slušně poděkovali a odešli. A už se nevrátí. Nikdy.