Svatba.Bydzovsky.CZ

Čas se krátí...

Vážení a milí věrní návštěvníci těchto stránek, přeji Vám krásný sobotní den.

 

Dlouho jsem se neozval a za to se velice omlouvám. Na mou obhajobu snad jen toliko, že jsem byl vyslán na dlouhou špionážní misi stupně nejvyšší tajnosti.

 
 

Ano, titulek není klamavý. Opravdu do dne D zbývají přesně 4 týdny. 28 dní. Jedna šestaosmdesátina času, co spolu snoubenci chodí.

 

Krátké ohlédnutí z mé mise:

  • Nevěsta si vybrala dort. Znáte ten ovocný dort od Hájka a Boušové? Ten, který se Vám úplně rozpustí na jazyku? Tak přesně takový budou mít svatební hosti na hostině. Dort na party bude překvapením pro všechny příchozí..

 

 

  • Už je rozhodnuto i o květinách. Teda o tom jaké kytky to budou, bylo jasno už asi tak 10 let. Bára měla jasno. Už od svých dětských let snila o kalách. Na schůzce s floristkou se konečně dohodla i na barvě. Barvu po mně nechtějte – jsem barvoslepý.

 

 

  • Postel. Docela by mě zajímalo, kde jste vy kupovali svou postel. Bára s Petrem podnikli lov do Jysku na předem vyhlídnutou postel LIVA, šíře 180 cm, ale nikde ji neměli. Tak to vypadá, že prostě postel nebude.

 

 

  • Líčení. Zkouška proběhla. U dámského publika sklidilo potlesk u pánského nejapné poznámky na podobnost s Johnym Deppem v pirátech z Karibiku. Katchčí neboj, my se nedáme….

 

Zatím se mějte a odpočítávejte s námi,

 

Váš D.S.