Svatba.Bydzovsky.CZ

Lov na oblek numero 2

Příjemné nedělní často pršivé odpoledne milí zvědavciJ Neberte to jako urážku. Jsem velice polichocen, když si najdete čas a zabrouzdáte ke mně…

 
 

Netrpělivě vyhlížím každého návštěvníka a doufám, že mi tu snad nechá nějaký vzkaz. Ať už pochvalu, kritiku či jen prostý pozdrav.

 

Tak milánkové, konec trucování  a pořádnou dávku informací teď hned. Hned teď. Jak avizuje titulek, Bára s Petrem a s módním Guru Alešem se v pátek vydali na druhý lov obleku. Na poslední, doufal Petr. Na úspěšnější, doufala Bára. Na krátký, doufal Aleš. První zastávkou byl Marks and Spenser. Naší polární výpravy se ujala velice ochotná, milá, nezamindrákovaná ženština a s její pomocí byly vyzkoušeny 2 obleky. Jeden modrý s proužky dál od sebe a jeden černo-šedý s proužky blízko sebe. Sedly oba. Který vybrat? Rozhodnuto bylo pro ten černo-šedý. Nicméně Bára nebyla spokojena s tím, že by se snad oblek koupil v prvním obchodě. Co když mají jinde hezčí či snad i levnější? (No neměli. Ale to bylo prokázáno až empirickým pokusem.) Vydali se tedy ještě do Blažka a Zary. U Blažka měli úplně ten samý oblek jako u MaS, ale dražší a tak dobře paradoxně nesedl. Zara, škoda mluvit.

 

Když už tedy byl uloven oblek, začala Bára nenápadně zpracovávat půdu pro nákup bot. No uznejte, dostala by Petra a Aleše v nejbližší době opět na nákupy? Výsledkem jsou boty dle Petrova gusta a pár drsnějších konverzačních výměn.

 

A malá třešinka na dortu, seznam darů by měl být sněmovně nevěst vrácen dnes.

 

Mějte se krásně. Obleku, na-zdar!!

 

Váš D.S.